call call

تاسیس آزمایشگاه تشخیص طبی در ایران مراحل مختلفی دارد که تحت نظارت معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی انجام می‌شود. در تهران، این نظارت توسط سه دانشگاه علوم پزشکی ایران، تهران و شهید بهشتی انجام می‌شود. در شهرستان‌ها، تنها یک دانشگاه علوم پزشکی وجود دارد که تمامی مراحل را انجام می‌دهد.

مراحل تاسیس آزمایشگاه تشخیص طبی

شرکت انالیز تشخیص فارمد با بهره گیری از کارشناسان زبده حوزه ازمایشگاهی آمادگی عقد قرارداد جهت اخذ مجوز تاسیس آزمایشگاه و مشاوره تجهیز صفر تاصد آزمایشگاه تشخیص طبی برای جامعه آزمایشگاهیان اعلام می دارد .

1. انتخاب نوع تاسیس: ابتدا باید مشخص شود که آزمایشگاه به صورت حقوقی یا حقیقی تاسیس می‌شود. در حالت حقوقی، دکتر باید عضو شرکا و هیئت مدیره شرکت باشد و حداقل ۵ درصد سهام داشته باشد. در حالت حقیقی، تاسیس به صورت انفرادی انجام می‌شود.

2.ثبت نام در سامانه مجوزها: شرکت یا فرد حقیقی باید در سامانه مجوزها ثبت نام کند و مدارک اولیه مانند عدم سوءپیشینه مدیرعامل و مدارک هویتی را ارائه دهد.

3. ارجاع به سایت پروانه‌ها: پس از ثبت نام در سامانه مجوزها، به سایت پروانه‌ها ارجاع داده می‌شود. در این مرحله، تمامی مدارک تحصیلی و هویتی، آدرس دقیق، تلفن، کد پستی و نامه عدم سوءپیشینه از دادگستری و سازمان نظام پزشکی نیاز است. برای شرکت‌های حقوقی، تمامی مدارک بالا برای اعضای شرکت نیز نیاز است، به جز سوءپیشینه از سازمان نظام پزشکی.

4. استعلام‌های مربوطه: پس از ثبت مدارک، معاونت درمان اطلاع می‌دهد که برای دریافت استعلام‌های مربوطه به آنجا مراجعه کنید.

5. شرکت در کمیسیون: پرونده شما در کمیسیون بررسی می‌شود و در صورت عدم وجود مشکل، موافقت اصولی صادر می‌شود. این موافقت اصولی شش ماه اعتبار دارد و در این مدت باید ملک مورد نظر برای آزمایشگاه معرفی شود.

6. معرفی ملک: ملک باید پلاک ثبتی مجزا داشته باشد و حداقل فضای مورد نیاز برای آزمایشگاه تشخیص طبی ۱۰۰ متر و برای پاتولوژی ۱۲۰ متر است. پس از تایید ملک، پروانه تاسیس صادر می‌شود.

7. تجهیز آزمایشگاه و معرفی مسئول فنی: آزمایشگاه باید تجهیز شود و مسئول فنی که پزشک پاتولوژیست یا دکترای علوم آزمایشگاهی است، معرفی شود. تمامی مدارک مسئول فنی باید در سایت بارگذاری شود.

8. صدور پروانه بهره‌برداری: پرونده دوباره به کمیسیون ارسال می‌شود و پس از تایید، پروانه بهره‌برداری صادر می‌شود. مدیر عامل و مسئول فنی باید حضوری به معاونت درمان مراجعه کنند تا پروانه بهره‌برداری را دریافت کنند.

پس از دریافت پروانه بهره‌برداری، آزمایشگاه می‌تواند فعالیت خود را آغاز کند.

در ادامه مراحل تاسیس آزمایشگاه تشخیص طبی، می‌توان شرکت آنالیز تشخیص فارمد را به عنوان تامین کننده تجهیزات عمومی و اختصاصی آزمایشگاه معرفی کرد. این شرکت با ارائه خدمات گارانتی یکساله و فروش نقدی و اقساطی، تجهیزات زیر را تامین می‌کند:

شرکت آنالیز تشخیص فارمد با ارائه تجهیزات با کیفیت و خدمات پس از فروش مناسب، می‌تواند به شما در تجهیز آزمایشگاه و شروع به کار آن کمک کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *